lauantai 8. marraskuuta 2014

Meidän viikonloppu

Meidän poitsu on alkanut valittamaan, kiukuttelun ohella. Jäbä yrittää kovasti kääntyä ja silloin kun se ei onnistu aloitetaan valitus, yhdistän myös tämän saman äänen väsymykseen sillä aina kun kyseinen ininä alkaa, vähän ajan päästä tulee uni. Asiaa ei auta että mulla on lisäksi täällä kotona tylsistynyt mies joka kiukuttelee turhista asioista. Patistanpa siis mieheni ulos talosta jotta tänne jää vain yksi kiukuttelija, hehheh, tosin Oliverkin nukahti äsken.

Eilen Jonden veli tyttöystävänsä kera kävi meillä kahvilla, tosin kahvia ei tajuttu edes keittää sillä kaikki huomio kohdistui vauvaan, on meillä vaan ylivalloittava nappisilmä!

Vaikka viime aikoina tuntuukin että vauvamme on vain kiukuttellut, se ei ole totta. Keksittiin leikki mikä sai Oliverin nauramaan ihan kunnolla, tosin tänään kun sitä koitin uudestaan sain vain vienoa hyminää irti pojasta. Taisi ensihuuma mennä siitä leikistä sen siliän tien.

Ikiliikkuja koiramme Bambi täytti tänään kaksi kokonaista vuotta. Tämän johdosta olen tyrkännyt kettukoiralle naamaan herkkuja enemmän kuin laki sallii ja leperrellyt nelijalkaiselta vauvaltamme korvat kipeiksi. Bambi sai myös lisähuomiota osakseen kun Jonden äiti sekä äidinäiti kävivät kahvilla.

Muuten viikonloppu on mennyt ulkoillessa, Oliverin kanssa leikkiessä sekä kahvin juomisessa. Huomenna vietetäänkin isänpäivää, Jondelle ensimmäinen, lahjan tosin ehdin jo antaa sillä oon hyvin huono odottamaan oikeeseen päivään. Huomenna siis tiedossa hyvää ruokaa, kahvia, kakkua sekä paljon isiä, mahtavaa lauantain jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti