tiistai 27. tammikuuta 2015

Jotain pientä uutta

Mä hommasin itselleni jäsenyyden salille ja nyt voinkin käydä kuukaudessa ryhmäliikunta tunneilla niin paljon kuin haluan. Eilen kävin kokeilemassa sellaista kuin fustra, liikkeet tuntuivat lihaksissa ja tunnin jälkeen hyvänolon tunne oli käsin kosketeltavaa. Unohdan aina kuinka mieli on virkeämpi liikkumisen jälkeen, onneksi mulla on nyt liikkumisen into huipussaan ja huomenna pääsen vihdoin ja viimein äiti-vauva jumppaan, viimeksi olin tappo flunssassa, sitä ennen polveni oli murskana, joten nyt aion mennä sinne vaikka käsi katkeaisi. Toivon mukaan jaksan nyt tosiaan käydä tunneilla sen verran että saan rahoilleni vastinetta, tosin olen sanonut Jondelle että jos alan lipsumaan niin patistaa mua entistä enemmän.

Saatiin vihdoin kotiin pieni valkoinen hylly joka piti ottaa vanhemmiltani pois lojumasta jo muutama kuukausi viikko sitten. Tehtiin siitä Oliverin oma hylly mistä löytyy nyt lelut sekä kirjat ja tottakai muutama taulu. Enään ei väliseinä keittiön ja olohuoneen välillä näytä niin tyhjältä vaan näyttää juurikin siltä kuin kuuluukin, huomaa heti että meillä asuu pieni lapsi. Pari kaveriamme oli myös tehnyt Oliverille aivan järjettömän hienon taulun joka tällä hetkellä löytyy stereoiden päältä. Jossain vaiheessa kun Oliver saa oman huoneen laitetaan se kyllä jonnekkin näkyvälle paikalle seinälle roikkumaan.


Nyt vihdoinkin alkaa näkyä pientä hampaantynkää meidän bebellämme. Alhaalta puskee pienen pieni hammas ja veikkaan että se on syypää unettomiin öihin. Eilen nukutimme Oliveria noin kolmen tunnin verran, yöllä jäbä heräsi hetkeksi ja sitäkin viime yö oli hieman levoton kun ei meinannut heräämisen jälkeen uni tulla uudestaan. Onneksi lapsemme ei kuitenkaan itkeskele sängyssään vaan jokeltelee itsekseen ja syö peittoa minkä ehtii, välillä saattaa kuulua raivokas huuto jota seuraa pikku nyyhkytys mutta onneksi Oliver rauhoittuu saman tien kun sängyn viereen menee ja laittaa uudestaan tutin suuhun. Toivotaan että hammas tulisi läpi nopeasti sillä Oliverkin alkaa olemaan kiukkuinen huonosti nukutuiden öiden jälkeen enkä oikein tiedä kuinka helpottaa lapsemme nukkumista. Ehkä ensi yö menisi jo paremmin, mukavaa tiistaita!


4 kommenttia:

  1. Voin jo nähdä noi lelut ja tavarat pitkin poikin kuvitelmissani, kun tullaan Kaaponkaa kylään siis :D ja kohta varmasti helpottaa kun hammas on läpi kunnolla, luulen et eka on aina vaikein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo no se on yks syy miks tonne laitettiin lelut et oliverki voi sit itte repiä sieltä :D joo, onneks nyt nukahti suht nopeesti ja nukkuu ainaki vielä!

      Poista
  2. Heippa Missä Oliver on kun treenailet?

    VastaaPoista