lauantai 21. tammikuuta 2017

224 PÄIVÄÄ

Häät lähestyvät. Ihan uskomatonta että ne on jo tän vuoden puolella kun aikaa oli kaksi vuotta kun niitä alettiin suunnittelemaan. Vielä on paljon tekemättä mutta hyvällä mallilla ne alkavat olla kuitenkin. Mä oon uskomaton tuuliviiri enkä vieläkään osaa sanoa tarkkaa teemaa häille. Ehkä sellaista ei olekaan, juhlapaikka itsessään on jo niin tunnelmallinen että se ei tarvitse paljoa näyttääkseen hyvältä.

Ensi lauantaina meillä on ensimmäinen häiden suunnittelu iltama kaasojen ja best manien kanssa. Haluaisin saada aikaiseksikin jotain esimerkiksi ohjelman, musiikin sekä aikataulun suhteen. Kutsuja pitäisi lähiaikoina alkaa väkertämään, alushame ostaa, vihkisormus valita, miettiä mekon lyhennystä, etsiä kengät, pojille vaatteet, juomapuolta miettiä ja mitä kaikkea muuta. Uskomatonta miten paljon on tekemättä, luotto on kova että saadaan kaikki ajoissa kuitenkin valmiiksi, ehkä.



Eilen etenin sen verran että varasin hääviikonlopuksi hotellin. Pe-la yö olisi tarkoitus olla siellä kahdestaan Oliverin kanssa kun Jonde on Noelin kanssa kotona. Lauantai-aamuna valmistaudutaan siellä sitten kaasojen kanssa ja vietetään Jonden kanssa siellä tietenkin myös hääyö. Hotelli aiheuttaa lompakkoon ison loven mutta kerrankos sitä mennään vain naimisiin, en odota tekeväni sitä toiste. Hotelliksi valikoitui Unioninkadulla oleva Hotel Haven joka veti mua puoleensa sisustuksensa ja sijaintinsa kanssa. Olin myös nirso ja halusin ehdottomasti huoneen missä on kylpyamme.

Ehkä ensi lauantain jälkeen ollaan taas vähän fiksumpia ja saadaan jotain tehtyä. Toivon mukaan. Mua jännittää ja stressaa tosi paljon enkä edes tiedä miksi. No, askel kerrallaan kohti meidän häitä, enää vähän päälle kahdeksan kuukautta aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti