keskiviikko 15. helmikuuta 2017

MYÖHÄINEN YSTÄVÄNPÄIVÄ

Me "vietettiin" ystävänpäivää perheen kesken vasta tänään, syynä oli että Jonde tosiaan oli eilen katsomassa lätkää enkä halunnut kiirehtiä omia suunnitelmia. Jonde toi mulle kyllä jo eilen tulppaaneita ja donitseja mutta mä puolestani kokkasin tänään yllätys päivällisen.


Alkupalaksi oli ruisnappeja tilli-tuorejuustolla sekä graavilohella. Pääruoaksi taas päätin tehdä club sandwichejä joihin tuli majoneesia, salaattia, tomaattia, kanaa, pekonia ja cheddaria. Oikeita sydämenpysäyttäjiä rasvansa kera voin kertoa. Huuhdottiin leivät alas lasillisella punaviiniä. Jälkiruoaksi oli vadelma-juustokakkuja muffinssivuoissa. Kaikki onnistui melkein täydellisesti,  jos ei lasketa mukaan yhtä lässähtänyttä juustokakkua jonka söimme pois näkösältä Oliverin kanssa, ja jopa meidän nirso esikoisemme sanoi että ruoka on herkkua.




Musta on kivaa tehdä tällaisia pieniä yllätyksiä arjen keskelle, varsinkin kun Jonde sanoi että oli positiivisesti yllättynyt aikaansaannoksistani. Oliver oli mainio apuri leipomisessa ja maistelussa ja musta on kivaa kun poika nauttii myös täysillä touhuta keittiössä. Seuraava isompi ateria jonka kokkaan onkin varmaan vasta pääsiäisenä joten ei muuta kuin ruokalistaa suunnittelemaan. Ihanaa keskiviikkoa kaikille, mä jatkan puuskuttelua maha täynnä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti