lauantai 18. helmikuuta 2017

PUISTO-LAUANTAI

Mä en ole äiti joka viihtyy leikkipuistoissa, mä lähden mieluummin lasten kanssa kävelylle, metsään, rannalle tai vaikka takapihalle mutta jokin niissä leikkipuistoissa on mikä ei vaan vedä mua puoleensa. Yritän kuitenkin puistoissa käydä jonkin verran sillä Oliver tykkää kiipeillä ja laskea liukumäkeä joten täytyyhän pojalle antaa se ilo. Tänään kuitenkin päätettiin koko perhe lähteä leikkipuistoon ja voi sitä riemun määrää kun Oliver sai telmiä iskänsä kanssa.

Aloitettiin päivä rauhallisesti kotona kahvia juoden, Bambin kanssa lenkkeillen ja autoilla leikkien. Siivottiin ja syötiin lounasta jonka jälkeen suunnattiin meidän asukaspuistoon. Aurinko paistoi kivasti lämmittäen ja ilma oli mitä mainioin.


Ihan ensiksi suunnattiin pieneen liukumäkeen josta Oliver laski peppu edellä suureen vesilätäkköön. Onneksi se ei esikoisemme menoa haitannut vaan poika nousi reippaasti uudestaan mäen huipulle ja toisiti saman uudestaan. Sen jälkeen käveltiin keinuille ja laitettiin meidän seitsenkuinen kuopus ekaa kertaa keinun kyytiin. Oliver halusi välttämättä antaa vauhtia ja mun sydän suli taas kun katsoin veljesten riemua keskenään.
Tunnin verran Oliver sai riehua puistossa, pikku viikari kiipeili innoissaan Jonden avustuksella isossa kiipeilytelineessä ja mä heiluttelin Noelia rattaissa.



Tää oli ihanaa vaihtelua sillä me oikeesti tehdään tällaisia juttuja aika harvoin koko perhe yhdessä. Kyllähän me asioita tehdään mutta aika usein niin että jompikumpi lähtee Oliverin kanssa jonnekkin ja toinen jää Noelin kanssa kotiin tai sitten mä teen poikien kanssa jotain kun Jonde on töissä. Ehkä se kynnys laskee nyt kun Noelkin alkaa enemmän havainnollistamaan ympäristöä ja saa jotain irti asioista.

Käytiin vielä kaupassa ennen kuin mentiin kotiin ja Oliver työnteli innoissaan pikku ostoskärryjä. Noel simahti rattaisiin jossain vaiheessa kotimatkalla ja jatkoi uniaan takapihalla samalla kun me jatkettiin siellä Oliverin ja Bambin kanssa leikkejä siihen asti että Jonde sai ruoan laitettua.

Iiiihana lauantai, onneksi meillä on huomenna vielä aikaa tehdä jotain kivaa koko perhe yhdessä ilman kiireitä sillä seuraava viikonloppu onkin jo täyteen ahdettu kaikella tekemisellä. Kivaa lauantai-iltaa kaikille, mä juon nyt yhden siiderin ja jatkan haluatko miljonääriksi ohjelman katsomista kun molemmat pojat ovat untenmailla, pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti