perjantai 3. helmikuuta 2017

MIKÄ UNI?

Meidän helmikuu ei nyt alkanut ihan parhaimmalla tavalla. Noel on kuumeessa, loput aivan kauheessa räkätaudissa. Mun kahden yön unisaldo on tällä hetkellä 6,5 tuntia pätkissä. Noel ei pysty nukkumaan joten kanniskelin häntä melkein koko viime yön sylissä niin että poika itse saisi unta. Välillä nieleskelin kyyneleitä kun väsytti niin paljon mutta elätän toivoa että tätä kanniskelua ei kestä montaa yötä. Oliver heräilee itkemään yskänsä takia ja valvoo parisen tuntia yössä. Pientä univajetta on tosiaan havaittavissa.


Käytiin tänään lääkärissä tarkistamassa korvat ja hengitystiet ja kaikki oli onneksi kunnossa. Noel on kuitenkin super kiukkuinen päivisin ellei nuku ja ainoa mikä kelpaa on syli. Mulla on järjettömän huono omatunto sillä Oliver on saanut vähemmän huomiota kuin ikinä ennen ja meidän esikoinen joutuu koko ajan odottamaan vuoroaan sillä mulla ei yksinkertaisesti riitä kädet rääkyvän vauvan kanssa. Voin kertoa että tää on aika raskasta varsinkin kun itse yskii ja pärskii keuhkot pihalle. Noelin päiväunetkin ovat kestoltaan 5-30min jonka jälkeen vauvamme herää kesken unien kiukkuisena.


Tää on kauheeta kun en osaa helpottaa Noelin oloa sitten millään. Tänään kuume näytti jo laskevan mutta se nousi nyt iltaa kohden taas uudestaan mikä tarkoittaa että seuraavakin yö tulee varmasti olemaan rikkonainen. Toivottavasti Oliver edes välttäisi tuon kuumeen, tällä hetkellä rasavilli esikoisemme ainakin on hyväntuulinen ja virkeä eikä yskä näytä haittaavan kuin yöllä. Onneksi kuitenkin nyt alkoi viikonloppu eikä Jonden tarvitse herätä aikasin töihin, sekin ehkä helpottaa yötä vähän. Kivaa viikonloppua kaikille, peskää käsiä!

3 kommenttia:

  1. Voi että, toivottavasti teillä menee sairastelut ja valvomiset ohi! Täällä myös vähän kova yskä valvottaa ja mennään silmät ristissä.x/ Mukavaa viikonloppua kuitenkin myös teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti teillä on jo parempaan päin!

      Poista
  2. Voi että, toivottavasti teillä menee sairastelut ja valvomiset ohi! Täällä myös vähän kova yskä valvottaa ja mennään silmät ristissä.x/ Mukavaa viikonloppua kuitenkin myös teille! :)

    VastaaPoista