maanantai 13. helmikuuta 2017

SUPER SUNNUNTAI

Vaikka ollaankin jo uuden viikon puolella niin palataan hetkeksi vielä eiliseen päivään. Eilinen nimittäin oli oikein onnistunut ja kiva, viikon sisälläolon jälkeen tuntui hyvältä tehdä tasan sitä mitä huvittaa.

Aamu alkoi kahvilla ja koiran ulkoilutus lenkillä. Oli ihanaa kävellä Bambin kanssa auringonpaisteessa ilman huolen häivää musiikin pauhatessa. Lounaan jälkeen pikkusiskoni tuli meitä hakemaan ja suunnattiin Oliverin kanssa Ikeaan, Noel taas sai jäädä iskänsä kanssa kotiin sillä veikkaan että kumpikaan heistä ei olisi saanut meidän Ikea-reissusta irti oikein mitään muuta kuin turhautumista.



Ikeassa meillä vierähti pari tuntia. Oliver jaksoi reippaasti kävellä meidän kanssamme ja laitoin merkille ettei vekkuli esikoisemme yrittänyt lähteä karkuun kertaakaan, sormet ristissä että se juoksen päättömästi-vaihe olisi nyt takanapäin. Oliver sai valita itselleen yhden lelun ja mukaan valikoitui pehmeä iso kello. Esikoisemme pyysi myös saada pienen viherkasvin omaan huoneeseen jonka mä mielelläni ostin. Sain nyt vihdoin ostettua hyllyn Oliverin huoneeseen joka tänään tosin tuotti hieman päänvaivaa ison kokonsa takia mutta sain kuin sainkin sen sinne sopimaan ja tällä hetkellä olen aika tyytyväinen huoneeseen, se kaipaa enää pientä hienosäätöä. Oliverkin näyttää viihtyvän uudessa auto-nurkkauksessaan.



Käytiin vielä hoitamassa viikon ruokaostokset ja koukattiin Noel kyytiin ennen kuin suunnattiin mun vanhemmille syömään. Ihanan menevä sunnuntai kaiken sen olemisen jälkeen, juuri tätä mun mieleni kaipasi, varsinkin kun Oliver käyttäytyi kuin mallilapsi koko sen ajan kun oltiin liikenteessä.


Tänään saatiin lääkärissä varmistus ettei Noelin tauti ole mennyt keuhkoihin asti ja saatiin lääkäriltä lupa käydä taas esimerkiksi muskarissa ja kylässä. Huomenna siis taas normaalisti muskariin ja illaksi pitäisi vissiin jotain muutakin keksiä kun Jonde on lätkää katsomassa. Mä istun nyt hetken koneella kun Oliver on uppoutunut pikku kakkoseen ja Noel täyttää mahaa maidolla, ihanaa viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti