torstai 16. helmikuuta 2017

NOELIN 7KK NEUVOLA

Meillä oli tänään Noelin puolivuotis neuvola, sopivasti sinä päivänä kun pikku herra täytti seitsemän kuukautta. Viime neuvola oli tosiaan pari kuukautta sitten viime vuoden puolella joten kovasti janosinkin jo mittoja.

Mitat (suluissa 5kk mitat):

Paino: 7480g (6890g)
Pituus: 69cm (65,9cm)
Päänympärys: 44,5cm (43,1cm)

"Ihana hymyileväinen poika! Kasvaa hyvin, painonkehitys hieman tasaa. Kehittyy hienosti: nousee konttausasentoon, peruuttaa, varaa painoa jaloille. Syö hyvin; korvike ja kiinteitä."


Juteltiin hetken hankalista öistä, mahdollisesta kerhon aloituksesta Oliverilla, harrastusten mahdollisuudesta sekä Noelin maidonjuonnista ja syöttötuolissa istumisesta. Seuraava aika saatiin puolentoista kuukauden päähän.

Neuvolan jälkeen suunnattiin syömään ravintola retroon sillä olin laiskalla tuulella enkä jaksanut kiirehtiä kotiin tekemään ruokaa. Noel nukahti rattaisiin samantien kun hänet sinne nostin joten sain rauhassa nauttia Oliverin seurasta lounaalla. Musta on uskomatonta miten hyväkäytöksinen pieni poika osaa olla jos vaan sille päälle sattuu, oli kivaa tehdä jotain vähän erilaista hyvillä mielin. Poikettiin vielä postissa noutamassa nosh-tilaukseni sekä eläinkaupassa pällistelemässä kaloja ja pupuja. Lopuksi vielä kaupan kautta kotiin.


Huomenna olisi tarkoitus käydä perhekahvilassa ja ulkoilla, kivaa että viikonloppu on enää päivän päässä vaikka onneksi arkikin rullaa taas sujuvasti kun ei tarvitse kykkiä kotona sairastamassa. Kivaa torstai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti