maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä!

Me ei vietetty pääsiäistä mitenkään erikoisemmin. Käytiin molempien vanhemmilla syömässä perinteisiä pääsiäisruokia mutta ei meillä itsellään ollut mitään esim. koristeita, suklaamunia tai erikoista ruokaa. Ehkä sitten kun on lapsi talossa, niin jaksaa enemmän viettää "pienempiäkin" pyhiä, mutta näin kahdestaan oltaessa ei sitä sen enempää mieti. Outoa ajatella että ensi pääsiäisenä meilläkin on jo melkein vuoden ikäinen pikkujäbä rikastuttamassa pääsiäisperinteitä!
RV 26+1

Me ei sen kummemmin tehty mitään arjesta poikkeavaa pitkäperjantaina, käytiin kävelemässä koirien kanssa ja vietettiin ilta leffaa katsellen. Lauantaina käytiin kaverin tupareissa ja suunnattiin siitä kavereiden keikalle, mä tosin viihdyin baarissa taas vain sen reilun tunnin, limua juoden ja uunoa pelaten.

Eilinen menikin sitten tosiaan molempien vanhemmilla. Jonden vanhemmilla syötiin todella herkullista grillattua lammasta. Siellä meitä odotti myös neljä isoa kassillista vauvalle kaikkea kivaa, oli leluja, vaatteita, lakanoita, pyyhkeitä sekä peittoja ja käytiin niitä läpi. Saatiin myös pari suklaamunaa ja karkkia kotiin vietäväksi!

Jonden vanhemmilta suunnattiin vielä mun vanhemmille syömään mikä tarkoitti vähän lisää lammasta, tällä kertaa lammaspataa. Saatiin myös mun suurta pääsiäisherkkua, nimittäin pashaa ja sitä riitti onneksi myös kotiin vietäväksi. Koirat saivat myös telmiä vanhempieni koiran kanssa koko päivän minkä jälkeen ovat aina aivan puhki kun päästään kotiin. Mekin vietettiin loppuilta kotisohvalla Harry Potteria katsellen.



Tänään kävin aamupäivällä moikkaamassa kummipoikaani ja Jemppua. Kaapolla oli hirveä show päällä sisällä kun juotiin kahvit, ja ulos päästessä pojan energia olikin loppuun kulutettu, pikku jäbä ei kunnolla jaksanut innostua leikkipuistossa. Ihania kuvia tuosta maanmainiosta tähtisilmästä kuitenkin aina saa napattua!

Kotiin päästyäni käytiin Jonden kanssa heittämässä koirat puistoon juoksentelemaan, eihän näin hyvää ilmaa voi hukkaan heittää? Tänään käydään vielä hakemassa pinnasänky valmiiksi vauvaa varten joten taas yksi valmistelu pois päiväjärjestyksestä! Huomenna onkin mulla neuvolalääkäri varattuna heti aamusta joten luvassa siis mahdollisesti vauva-aiheista päivitystä.



Kivaa maanantaita kaikille, nauttikaahan vielä aurinkoisesta vapaapäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti