sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitejä ja vaunuja

Viikonloppu oli hyvin täynnä menoa. Musta tuntuu että en ole hetkeäkään levännyt vaan juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Ihan kivaa vaihtelua ainaiseen sohvalla köllöttelyyn!
Eilen vietettiin ihanan kummipojan ensimmäisiä synttäreitä. Mulla unohtu kaikeksi harmikseni muistikortti kamerasta kotiin joten kuvia ei juuri tullut otettua. Hieno muumikakku oli hirmu maukasta, Kaapollakin silmät säihky kun sai kasapäin lahjoja ja kaikki huomio oli kohdistettu pikkumieheen.

Kaapon synttäreiltä suuntasin omille vanhemmilleni varastamaan heidän autonsa loppu viikonlopuksi. Vaikka ajatuksena oli suunnata autolla suoraan kotiin, vei tieni kuitenkin siskoni kanssa ostoksille ennen kuin kaupat menivät kiinni, ja suureksi ilokseni löysin masuasukille taas "välttämättömän" neuleen ja itselleni uusia "kylmänääostankueimullavieläoo" vaatteita. Illalla jaksoin vielä käydä kaverilla kahvilla, oli ihanaa löpistä niitä näitä taas pitkän ajan jälkeen.

Tänään vietettiin äitienpäivää paikasta toiseen singahdellen. Käytiin ensin Jonden vanhemmilla syömässä maukasta porsaanlihaa, juotiin myös kahvit sekä herkuteltiin kinuskikreemi kakulla. Siellä hetken oltuamme suunnattiin vielä mun vanhemmille missä toistamiseen syötiin liha-ateria, voi sitä ähkyä.
Ennen kakkukahveja, minä ja Jonde lähdettiin Jokelaan seikkailemaan mistä meidän oli tarkoitus hakea vauvalle vaunut. Ajettiin ensin harhaan koska ilmiselvästi mä en osaa käyttää navigaattoria, senpä takia reissu venyikin puolella tunnilla. Vaunut olivat moitteettomassa kunnossa joten päädyttiin ostamaan juuri ne kyseiset, ja nyt ollaankin Brio Combi-vaunujen onnelliset omistajat!

Takaisin vanhemmilleni päästyämme nautittiin vielä raikasta mansikkakakkua kahvin kera ja sitten suunnattiinkiin jo oman kodin lämpöön , tuliaisina rasiallinen kakkua.
Nyt suuntaan itsekin sohvalle ja esitän että olen kiinnostunut tämän päivän matsista. Hyvää yötä kaikille!

PS. Mun "photo a day" haaste on hieman jäänyt taka-alalle, tuntuu että löytyy niin paljon muutakin postaus aihetta että jätän sen suosiolla tylysti kesken, hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti