sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus juhlittu!

Meidän juhannus meni hyvin rennoissa merkeissä. Perjantaina lähdettiin Jonden ja siskojen kanssa puolenpäivän aikaan ajamaan mökille päin ja perille päästiin joskus kuuden jälkeen. Samantien saatiin pötyä pöytään ja siitä sitten saunomaan, kesän ekat saunomiset tekivät kyllä terää! Uimaan me ei viitsitty mennä sillä asteet eivät oikein antaneet myöten.

Ilta(sekä yö) me vietettiin saunakammarissa korttia ja uunoa pelaten sekä musiikkia kuunnellen. Nukkumaan mentiin vasta aamulla kun linnut alkoivat visertämään ja jännä usva peitti järven. Harmikseni mä en tajunnut napata kuvaa siitä taianomaisesta näkymästä.

Sauna+saunakammari, aka mun ja Jonden yöpymismökki

Aamulla me saatiin hetken nauttia auringosta terassilla kahvia juoden. Koko päivä meni ihanasti vain löhöillen, nauraen sekä hyvää ruokaa syöden. Illalla käytiin myös uudestaan saunomassa sekä syötiin tuhti iltapala. Taas siskoni hiipivät meidän seuraksi saunakammariin muutamaksi tunniksi pelaamaan korttia sekä katsomaan frendejä.

Tänään lähdettiin suuren aamiaisen jälkeen ajamaan takaisin kohti kotia. Matka tuntui taittuvan hetkessä ja voin sanoa että vaikka mökkeily tekee hyvää, on aina yhtä ihanaa palata takaisin kotiin. Kuitenkin ennen kuin päästiin konkreettisesti kotiin, käytiin hakemassa Bambi mukaan mun vanhempien hellästä huomasta. Bambi taisi innostua hieman liikaa jälleennäkemisen riemusta ja kuullosti ihan pikkulinnulta samalla kun pomppi päin ja sai hepulikohtauksia.

Huomenna mua odottaa pyykkiurakka niin että saan mökki hajun irti kaikista vaatteista ja tiistaina onkin tosiaan neuvolalääkärin aika. Onnellisena siitä että en synnyttänyt keskellä pohjanmaata ja hyvin levänneenä sekä saunonneena toivottelen kaikille oikein ihanaa juhannus viikonlopun loppua, toivottavasti muutkin saivat nauttia rennosta juhannuksesta!

2 kommenttia: