maanantai 30. kesäkuuta 2014

Viikonloppuja

Viikonloppu meni mulla itselläni hyvin rauhallisissa merkeissä. Käytiin lauantaina näkemässä kavereita ja nauttimassa auringosta. Syötiin makoisaa pasta carbonaraa Jonden kanssa minkä jälkeen mä itse suuntasin kotiin Bambin kanssa könyämään ja Jonde jäi viettämään railakasta iltaa, varmastikin hyvässä seurassa.


Sunnuntaina oli tarkoitus hakea puuttuvat tavarat vauvalle. Kävin prismassa hakemassa aimo kasan tavaroita siskojeni avustuksella, tulihan siinä pari "turhaakin" tavaraa mukaan mutta en voinut vastustaa söpöä pehmolelutoukkaa joka tuijotti kaupan hyllyllä. Tiedän että vauvan leluja löytyy esim. omien vanhempieni kotoa ja varmaan triljoonassa muussakin paikassa mutta onhan se itse kiva ostaa jotakin muutakin kuin niitä pakollisia. Voin kertoa että tunsin olevani hyvin eksyksissä kun epätoivoisesti yritin valita oikeita vaippoja tai miettiä että mitäköhän korvikemaitoa kannattaisi ostaa, samalla kun määrätietoiset mammat nappailivat hyllyistä vaivattomasti haluamansa tuotteet. No mutta, enköhän mäkin vielä joku päivä tiedä tasan tarkkaan että mikä tuote on juuri oikea meidän pikku bebelle!


Nyt mulla alkaa olla sen verran seesteinen olo kaikkien vauva hankintojen kanssa ettei tarvitse enää stressata turhan paljoa. Nyt mä lähden sateeseen tarpomaan Bambin kanssa, hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti