sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Veneilemässä

Kyllä! Me käytiin tänään ensimmäistä kertaa veneilemässä tänä kesänä, ainakin yksi kesän suunnitelmista toteutunut! Ilma oli suurimmaksi osaksi aurinkoinen, vaikka välillä tuli kylmä kun pilvet kasaantuivat taivaalle ja merelle päin suunnattaessa tuuli oli kova. Pysähdyttiin kaivopuiston liepeille syömään sitä kuuluisaa veneruokaa, siskoni kävi hakemassa meille jäätelöt ja siitä isäni heitti mut ja Jonden takaisin kotikonnuille.


Veneellä olo oli yhtä mukavaa kuin muistinkin, meriset maisemat ja Helsingin katsominen erilaisesta perspektiivistä, mikäs sen mukavampaa. Kuten arvasin, pieni irtiotto arjesta tekee hyvää ja mieli tuntuu heti paljon virkeämmältä.

Nyt mä jatkan auringon paisteesta nauttimista ja suuntaan lenkille koiran kanssa. Ensi viikolla yritetään Jonden kanssa suunnata Sea Lifeen missä mä en ole käynyt moneen vuoteen, varmaan viimeksi silloin kun se avattiin. Lämmintä sunnuntai päivää kaikille!

3 kommenttia:

  1. Heips ja onnittelut raskauden johdosta. Olen jonkin aikaa lukenut sun blogia ja on ollut mukavaa saada seurata sun raskautta ja teidän elämää. Noista sun veneilykuvista tulikin kova ikävä Suomen kesään... Kiitti kivasta blogista! T. Lena serkku

    VastaaPoista