keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

PIHATALKOOT

Jonde oli tänään mun onnekseni vapaalla joten päätin että mehän siivotaan piha nyt ihan kunnolla. Talven jälkeen piha näyttää aina ihan white trash-takapihalta ja koska sää oli sopivan kuiva ja leuto, pistettiin töpinäksi. Aloitettiin heti aamupäivästä ja puuhailtiin koko perhe ärsyttävän touhukkaina pari tuntia. Sitä mukaan kun mä ja Jonde siivottiin niin Oliver ja Bambi sotki. Niinhän sen kuuluukin mennä!



Bambi jaksoi keskittyä muovipussien kimppuun hyökkäämiseen sekä haravalle haukkumiseen ja Oliver viihtyi ihmeen kauan lapioimalla hiekkaa pois hiekkalaatikosta. Saatiin piha niin siistiksi kuin sen tässä vaiheessa voi saada, vaikka se vieläkin näyttää ankealta kuin mikä ilman vehreitä puita. Olen kuitenkin tyytyväinen tämän hetkiseen tulokseen, tästä on hyvä jatkaa!



Kevään aikana olisi vielä tarkoitus päästä pihakeinusta eroon ja hommata tilalle sohvaryhmä, vaihtaa ruukuista mullat, laittaa uudet mullat kukkapenkkiin sekä toivoa että ruoho alkaa kasvamaan. Ehkä tää pikkuhiljaa alkaa näyttää siedettävältä ja pihalla tulisi vietettyä enemmän aikaa. Mä haaveilen myös jonkinlaisesta grillistä jotta voitaisiin pitää kotoisia grillijuhlia. Mitenköhän en oo ennen tajunnut miten ihanaa on asua talossa missä on oma takapiha?

Kulman taakse haluaisin jonkun pienen maalin, näin ollen pojat voisivat pelata esim jalkapalloa sen enempää ketään häiritsemättä. Kaikkea saa haluta, saa nähdä kuinka paljon ehdin tässä kevään aikana suunnitella(mut tuntien paljon) ja kuinka paljon saadaan sitten oikeesti aikaiseksi.


Me jatkettiin Oliverin kanssa vielä pojan päiväunien jälkeenkiin ja voin sanoa että kroppa kiittää kaikesta huhkimisesta, supistuksiltakaan en välttynyt, onneksi ne sentään rauhoittuivat levossa. Oliverkaan ei ole kiukutellut koko päivänä ollenkaan, taisi kunnon ulkoilu piristää pientä taaperoa tarpeeksi.

Mä taidan nyt mennä vällyjen väliin, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti