sunnuntai 7. elokuuta 2016

KAHDESTAAN

Eilen Jonde lähti serkkunsa konfirmaatioon Oliverin kanssa kahdentoista aikaan. Me jäätiin vauvan kanssa kotiin ja ajattelin että kyllähän tässä pystyy rentoutumaan kunnolla. Unohdin kuitenkin että vauvat ovat vaativia ja tämä meidän pikkuinen näyttäisi olevan mahavaivaisempi tapaus kuin Oliver aikoinaan. Päivisin vauva kuitenkin nukkuu paljon joten mulla oli aikaa tehdä melkeinpä mitä vain.

Vauva nukkui ylipitkät päiväunet 11-15 jonka aikana kävin suihkussa, istuin koneella, siivosin sekä join batteryn. Kun vauva vihdoin heräsi syötin hänet ja suunnattiin Isoon Omenaan. Bebe nukahti melkeinpä samantien rattaisiin joten pystyin rauhassa käydä H&M:n alerekit läpi. Käväisin myös Suomalaisessa ja mukaan tarttuikin aivan ihana kalenteri. Jotenkin mä kuvittelen päässäni että kahden lapsen kanssa on kauheasti tekemistä joten tottakai tarvitsen kalenterin mihin kirjaan ylös neuvola-ajat sekä muut menot. Tosi asiassa mun kotiäiti elämä ei ole niin hektistä että siihen kalenteria tarvittaisiin, hah. Se on kuitenkin pieni piriste arkeen!





Kotiin tultuamme bebe heräsi ja olikin hereillä jonkin aikaa. Illemmalla kaverini Fanny tuli tänne, me juoruiltiin hyvä tovi sekä katsottiin kunnon tyttöjen leffa. Vauveli ei vissiin pitänyt kikatuksestamme sillä raukka heräsi kesken leffan eikä mikään muu kelvannut kuin pystyasento sylissä, selkeästi maha vaivaa. Saatiin kuitenkin vauva tyytyväiseksi ja unten maille omaan sänkyyn ikuisuudelta tuntuvan hytkyttelyn sekä syötön jälkeen.

Fannyn lähdettyä pikkusiskoni tuli vielä katsomaan toisen leffan. Katsottiin nostalginen She's the Man ja ai että me naurettiin sille kuin pikkutytöt. Kellon lähestyessä puoltayötä siskoni lähti kotiin ja mä jäin vielä katsomaan moderni perhettä. Oikea ruudun tuijottelu ilta. Väsymys vei kuitenkin voiton jo toisen jakson kohdalla joten päätin nukkua edes hetken ennen kuin vauveli heräisi.

Yö meni taas ihan ohi vauvan ollessa vähän väliä hereillä, kelloa katsoin puoli kolmelta, puoli viideltä, puoli seitsemältä sekä seuraavan kerran varttia vaille yhdeksän kun Jonde soitti. Silloin päätin myös nousta, vauvakin heräsi siinä samalla ja vaati samantien ruokaa. Pikkuinen oli hereillä pieniä pätkiä samalla kun katsoin pari jaksoa moderni perhettä sekä söin aamupalaa sängyssä.

Vauvan herättyä kunnolla nostin pikkuisen sitteriin ja keitin pitkästä aikaa itselleni lattea kapselikeittimellä. Heti saatuani kahvini kuppiin alkoi vaativa huutaminen joten ei muuta kuin vauvalle ruokaa samalla kun kahvini jäähtyi, tyypillistä. Vauvan syötyä istuttiin olkkarin matolla ja lepertelin pikkuiselle hyvän tovin. Jonkin ajan päästä alkoi väsymys kiukuttelu joten ei muuta kuin lapsi mahalleen sängylle ja tutti suuhun, siinä pikkuinen nyt tuhisee tyytyväisenä.



Jonde ja Oliver tulevat tänään illalla kotiin, hassua miten lyhyessä ajassa ehtii tulla kauhea ikävä! Jää nähtäväksi menenkö vanhemmilleni vain pikkuisen kanssa vai ehtiikö Oliverkin tulla mukaan. Nyt kuitenkin nautin vielä tästä hiljaisuudesta hetken, kivaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti