tiistai 30. elokuuta 2016

MEIDÄN TIISTAI

Ajattelin nyt tehdä ensimmäisen meidän päivä-postauksen kun vauvakin on mukana kuvioissa. Näin kuuden viikon jälkeen olen jo saanut jonkinlaisen kunnon kosketuksen tähän arkeen ja tuntuu että kaikki ei ole yhtä kaaosta. Tässä siis meidän aika tyypillinen tiistai.

8:00 Vauva herää. Syötän pikkuisen ja ihmettelen ettei Oliver ole jo herännyt. Petaan sängyn ja käyn kurkkaamassa Oliveria.

8:30 Oliver herää. Ihana pörröpää kävelee huoneestaan hymy huulillaan ja kertoo että on nukkunut hyvin. Annan pojalle mukillisen smoothieta, laitan kahvin keittymään ja suuntaan suihkuun.

9:00 Puen pojille päivävaatteet ja kaadan itselleni kahvia mukiin. Vauva nukahtaa ja mä siivoan keittiötä, keitän pullot sekä noukin tavaroita sieltä täältä kahvia juodessa. Oliver leikkii tapansa mukaan autoilla.

10:20 Alan pukemaan pojille ulkovaatteita. Päästään kymmenessä minuutissa ulos ovesta, ei muuta kuin nokka kohti muskaria.





11:30 Muskari loppuu, vauva oli hereillä mun sylissä koko muskarin ajan ekaa kertaa. Kävellään kaupan kautta kotiin. Oliver käy jokaisen vesilätäkön läpi minkä löytää.

12:30 Tullaan kotiin. Keitän eilisen aurakanakastikkeen kyytipojaksi makaroonia. Samalla kun se keittyy, syötän huutavan vauvan ja tyhjennän tiskikoneen. Vauva viihtyy sitterissä samalla kun mä ja Oliver syödään. Oliver selittää innoissaan jotain mudasta.

13:15 Vauva viihtyy hetken meidän sängyllä ennen kuin nukahtaa siihen. Mä siivoan keittiön, imuroin sekä laitan koneellisen pyykkiä peseytymään. Oliver antaa Bambille ruokaa ennen kuin menee omaan huoneeseen leikkimään.

13:45 Avaan batteryn ja menen leikkimään Oliverin kanssa. Vauva herää jossain vaiheessa ja nappaan pikkuisen syliin ja istuskelen hetken Oliverin huoneessa tuijotellen mun kahta ihanaa poikaa.











14:30 Syötän vauvan jonka jälkeen suunnataan takapihalle. Vauva nukahtelee vaunuihin aina pariksi minuutiksi mutta uni ei näytä tulevan kunnolla. Oliver ajaa mopolla sekä leikkii hiekkalaatikolla.

15:40 Tullaan sisään. Riisun vauvalta vaatteet ja heitän Oliverin saappaat suihkuun. Laitan perunat keittymään ja tyhjennän odottaessani pyykkikoneen. Oliver auttaa mua ruoanlaitossa ja vauva hengailee keittiössä leikkimatolla.

16:40 Ruoka on valmista. Syödään ja pölistään Oliverin kanssa, vauva viihtyy taas sitterissä ja nukahtaa siihen hetkeksi. Jonde tulee kotiin töistä.

17:10 Laitetaan Oliverille Pikku Kakkonen ja mä keitän kahvia. Jonde nappaa vauvan itselleen ja mä istun koneelle kirjoittamaan tätä postausta. Pieni hengähdystauko!








18:00 Kylvetän Oliverin, 20 minuuttia poika jaksaa olla kylvyssä. Teen smoothien niin kuin melkeen joka ilta, koko tonkka smoothieta uppoaa poikaan alta aikayksikön. Siivoan taas vaihteeksi keittiön ja laitan kuivat pyykit kaappiin.

19:05 Laitan Oliverin nukkumaan. Koska poika ei nukkunut päikkäreitä on pakko laittaa jo nyt. Menee 20 minuuttia ja poika sammahtaa.

19:30 Katson sivusilmällä salkkareita sekä lepertelen ja hieron vauvaa samalla. Vaihdan vauvalle yökkärin ja bebe jokeltelee hetken tyytyväisenä.

19:50 Lähden Bambin kanssa lenkille. Laitan kuulokkeet korviin ja neljänkymmenen minuutin lenkki sujahtaa hujauksessa.






Nyt odotan että Jonde syöttää vauvan, teen iltapalaa ja aletaan katsomaan jotain leffaa, bebekin näyttää siltä että alkaisi olemaan valmis yöunille. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti