lauantai 20. elokuuta 2016

RAPUJUHLAT

Kuten joka vuosi, me oltiin taas odotetuissa rapujuhlissa vanhemmillani. Vaikka ampiaiset yrittivät juoda itsensä humalaan pikkusiskoni siiderissä, oli tunnelma varsin hilpeä. Mä aina unohdan kuinka hauskaa perheeni kanssa on viettää aikaa ja pakko myöntää että joka kerta räkätän vedet silmissä heidän jutuilleen.
Jonde ja isäni veteli rapuja kaksin käsin kun mä keskityin enemmän paahtoleivän syömiseen sekä rapujen närppimiseen Jonden lautaselta. Oliver taisi maistaa yhtä rapua, syödä vähän lohta ja haukata palan paahtoleipää jonka jälkeen pienelle pojalle riitti, oli päästävä leikkimään pikkuautoilla.





Vauva nukkui sitterissä melkein koko ajan, juuri ennen jälkiruokaa pikkuinen heräsi ja aloitti kauniin itkuserenadin. Isosiskoni syötti pikkuisen samalla kun isäni keräsi astioita pois, Oliver hääräsi omiaan pöydän ympärillä sekä mä inisin amppareista.

Kun saatiin taas kaikki kerättyä pöydän ääreen, syötiin isäni tekemää mustikkapiirakkaa ja naurettiin kun Oliver tyhjensi vaniljakastikkeen suuhunsa. Ei yhtään hullumpi tapa viettää lauantai-iltaa!





Mä jatkan vauvan hytkyttelemistä kun kiukku alkaa taas näköjään vaivaamaan bebeä, Oliver nukkuu jo ja kunhan saadaan vauva untenmaille ajattelin avata yhden olusen ja mennä nauttimaan sen pihalle ilman häiriötekijöitä. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti