keskiviikko 31. elokuuta 2016

6 VIIKON LÄÄKÄRINEUVOLA

Vauvalla oli tänään lääkärineuvola. Meillä tuli aamulla hieman kiire sillä koko perhe nukkui huonosti edellisen yön, vauva heräili noin tunnin välein, Oliver itkeskeli ja tuli lopulta meidän väliin nukkumaan jonka seurauksena jouduttiin vaihtamaan lakanat keskellä yötä sillä Oliverin vaippa ei kestänyt enää. Tämä uneton yö aiheutti sen että mua kiukutti eikä mikään tuntunut sujuvan, Oliver uhmasi ja vitkasteli ja vauva itki väsymystä. Ehdittiin kuitenkin ajoissa.

Neuvolatäti mittasi ensin vauvelin sekä antoi ensimmäisen rokotteen, suun kautta annettavan rotarokotteen, ennen kuin siirryttiin lääkärin huoneeseen. 

Mitat 6vko (suluissa syntymämitat):

Paino: 5020g (3520g)
Pituus: 56,2cm (53cm)
Päänympärys: 39cm (36,5cm)

"Hienosti kasvava poika. Jäntevä. Sydämestä ja keuhkoista hienot äänet. Kivekset +/+. Kovasti ääntelee. Normaali kasvuseuranta."


Mä vähän pelkään että mitä jälkioireita rotarokotteesta meille tulee, Oliver taisi olla hieman ärtyneempi mutta ei sen suurempia ongelmia. Jotenkin musta kuitenkin tuntuu että meidän vauva numero kaksi tulee olemaan herkempi näille rokotuksille, toivotaan että olen väärässä.
Lääkäri mainitsi myös että kasvua on nyt tullut vähän liian vähän mutta kertoi myös että saattaa johtua mittaajasta jonka takia sitä ei nyt aleta seuraamaan sen enempää. Paino taas nousee mallikkaasti, mun pieni rakas pullaposki.

Koska Oliver nukkuu ja vauva nukkuu, vedän kitusiini maailman suurimman kupin kahvia ja yritän lopettaa kiukuttelun sekä kerätä itseni, ehkä tää tästä. Keskiviikon jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti