tiistai 20. syyskuuta 2016

MIKÄ IHANA ILTA

Yleensä meidän illat on aikamoista suoriutumista ja suoraan sanottuna odottamista että Oliver nukahtaa. Tänään kuitenkin kaikki meni eri tavalla. Heti kun Jonde tuli töistä kotiin nappasin Noelin manducaan ja lähdin Bambin kanssa lenkille. Tää oli eka kerta kun uskaltauduin tällaisella kokoonpanolla kävelylle joten mua jännitti vähän että miten se tulee menemään. Onneksi bebe nukahti kantoreppuun samantien ja puolen tunnin kävely sujui sutjakkaasti. Kyllä kirpeä syysilma vaan tekee tehtävänsä.


Kun tulin kotiin juttelin hetken kaverini kanssa puhelimessa ja hytkyttelin Noelia sitterissä. Vähän kuuden jälkeen tein Oliverille iltapalaa ja suureksi yllätyksekseni poika suostui syömään vadelmapuuroa vaikka puuro ei ole maistunut varmaan viimeiseen vuoteen. Iltapalan jälkeen oli aika vaihtaa yöpuku ja pestä hampaat. Päätin myös että aloitan nyt uuden iltarutiinin, nimittäin iltasadun lukemisen. Nappasin pojan syliin ja luin satukirjasta lyhyen sadun. Koska Oliver meinasi sadun aikana nukahtaa syliin, nostin pojan sänkyyn ja luin loppuun. Ehdin paijata poikaa kolme minuuttia jonka jälkeen kuului tasainen tuhina. Mä niin jatkan tätä juttua joka ilta jos nukuttaminen sen ansiosta käy noin helposti!

Vauva nuokkuu tällä hetkellä joten mä jatkan salkkareiden kattomista, huomenna meidän olisi tarkoitus mennä katsomaan uudestaan hääpaikkaa ja napata muutamia kuvia että päästään taas suunnittelun makuun. Ihanaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti