perjantai 23. syyskuuta 2016

RANNALLA

Me vietettiin tänään pari tuntia raikkaassa meri-ilmassa rannalla. Meidän yö oli ihan superhuono sillä vauva heräili ja Oliver tuli meidän väliin nukkumaan eikä meinannut nukahtaa siihen millään. Sain sitten extempore ajatuksen lähteä kunnolla ulos tuulettumaan poikien kanssa.

Miksiköhän mä oon vierastanut ajatusta viettää rannalla aikaa syksyllä, nyt ilma oli mitä mainioin eikä ihmisiä ollut melkein ollenkaan. Pukeutumisestahan se kovasti onkin vain kiinni, kun oli tarpeeksi lämmintä päällä pysyi mielikin hyvänä. Tästähän voisi tehdä ihan tavan ennen kuin ilmat viilenevät ihan kunnolla, tai no miksei silloinkin voisi paksun vaatetuksen kanssa viettää aikaa missä vaan. Mun on pakko myöntää että nautin rannalla olosta nyt tuplasti enemmän kuin kesällä. Silloin aurinko paahtaa, on liian kuuma, liikaa ihmisiä ja liikaa melua. Nyt kun siellä kävi niin ainoat äänet mitä kuului oli Oliverin innostuneet huudot sekä laineiden liplattelu.





Noel heräsi kun päästiin rannalle joten otin raukkaparan ja räpsin muutaman kuvan. Molemmista pojista en yhteiskuvaa saanut sillä Oliverin mielestä yhteiskuvat ovat yliarvostettuja. Pikku bebe nukahti nopeasti kun hetken heiluttelin vaunuja ja unta riittikin sen koko pari tuntia ja vähän päälle, kyllä raikas ilma tekee kaikille hyvää. Oliver sai siis täyden huomioni, kiipeiltiin kiipeilytelineessä, heiteltiin kiviä veteen, piirrettiin kepeillä hiekkaan sekä katseltiin aaltoja.







Mä sain Oliverin lahjottua lähtemään smoothien avulla ja poika jaksoi kävellä vielä melkein koko matkan kotiin, on se reipas. Koska me ulkoiltiin yli pari tuntia annan itselleni luvan olla laiska ruoan suhteen, kohta pitäisi heittää ranskalaiset, nuggetit sekä lihapullat uuniin. Tämän päivän avulla on hyvä aloittaa viikonloppu, ihanaa perjantaita ihmiset!

2 kommenttia: