keskiviikko 7. syyskuuta 2016

VAUVAN KUMMIT ESITTELYSSÄ


TOTTI 

Totti on mun pikkusiskoni jonka takia hän on luonteva kummivalinta. Valinta ei tosin perustu ainoastaan siihen että ollaan siskoja, Totti on nimittäin hyvinkin luonteva lasten kanssa ja ottaa tehtävänsä tosissaan. Meidän esikoinenkin on jo aivan kiintynyt siskooni ja hihkuu aina innoissaan tottitottitotti jos ollaan menossa jonnekkin missä Totti on. Totilla riittää kärsivällisyyttä ainakin tuplasti enemmän kuin mulla, lasten kanssa leikkiminenkin tulee hänelle kuin luonnostaan, puhumattakaan siitä miten hyvin hän jaksaa kuunnella pikkulasten ihmeellisiä selityksiä. Tässä on kummi josta vauvamme saa vielä olla hyvinkin kiitollinen!


MAKE

Make on Jonden nuorimmainen veli. Makella riittää huumoria vaikka muille jakaa enkä muista kertaakaan kun en olisi nauranut tämän miehen seurassa. Tämän reilun kolmen vuoden aikana minkä olen Maken tuntenut en ole kertaakaan nähnyt häntä huonolla tuulella, tämä on yksi asia minkä takia Makesta tulee varmasti aivan loistava kummi. Lapsi tarvitsee jonkun positiivisuuden perikuvan kenen kanssa nauraa maha kippurassa!


JEMPPU

Jemppu on mun paras kaveri sekä tuleva kaasoni. Tämä räiskyvä, herttainen, luotettava, asiat suoraan sanova sekä tunteellinen persoona oli ensimmäinen ihminen ketä kummiksi pyysin. Jempun kanssa ollaan koettu paljon ja nähdään nykyään viikottain, Jempun puoleen voi kääntyä niin hyvässä kuin pahassa. En tiedä missä olisin ilman tämän naisen tukea ja tiedän että vauvamme voi kääntyä Jempun puoleen asiassa kuin asiassa sitten vanhempana. Jo nyt Jemppu oli ensimmäisiä ihmisiä kuka sai osakseen vauvan hymyistä ja uskon että heidän suhteensa tulee olemaan aivan ainutlaatuinen!


JAN

Jan on Jonden yksi vanhimpia kavereita. He ovat tunteneet toisensa jo monen monta vuotta ja kokeneet paljon yhdessä. Tämä nuorekas mies osaa bondata lapsen kuin lapsen kanssa. Elämänviisautta löytyy vaikka muille jakaa ja hän on aina aidosti onnellinen muiden puolesta. Kummina uskon että hän antaa itsestään kaiken, Jan on myös luotettava ihminen kenelle voi uskoutua asiasta kuin asiasta. Mä veikkaan että meidän vauva saa tästä kummista mainion juttelukaverin itselleen enkä malta odottaa että mitä kaikkea tekemistä he keksivät sitten vanhempana!


ATTE

Meidän omasta artisti-atesta tulee vauvan ystäväkummi. Atte on myös yksi Jonden vanhimpia kavereita joten läsnäolo on taattu.  Atella on aina omat mielipiteet asiaan kuin asiaan ja hän osaa varmasti näyttää lapsellemme että oma itsensä saa, ja pitääkin olla. Tämä lyyrisesti lahjakas mies tuo oman panoksensa kummikatraaseen kekseliäisyydellään, huumorintajullaan sekä sananvalmiudellaan. Tämä menevä persoona jaksaa varmasti keksiä tekemistä kummipoikansa kanssa kun sen aika on, en myöskään ihmettelisi että Atte olisi se kenen puoleen poikamme kääntyy jos on naishuolia, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti