tiistai 16. joulukuuta 2014

Valoja ja kuumetta

Yöllä Oliverilla nousi kuume joka haittasi vauvamme yöunia. Nukkumisesta ei meinannut tulla mitään mutta onneksi särkylääke auttoi jonkin ajan päästä ja levoton pyöriminen sekä äänen testaaminen muuttuivat lopulta tasaiseksi tuhinaksi. Vaikka Jonde hoiti yöllisen syötön, vaipanvaihdon, lääkkeen antamisen ja valvomisen, valvoin mä siinä ohella puoliksi koko ajan ja tämä päivä onkin mennyt vähän utuisessa tunnelmassa. Tänään onneksi kuumeesta ei ollut enää tietoakaan, taitaa olla jälkivaikutuksia eilisistä rokotteista. Oliver on muutenkin ollut hieman ärtyisempi ne saatuaan, kuullemma sekin kuuluu asiaan mutta kaipaan silti sitä ilmettä kun pikkuisen kasvot muuttuvat hangon keksiksi kun oman naaman tunkee törkeän lähelle vaavelin naamaa. Onneksi päikkäreiden jälkeen kuullostaa jo vähän paremmalta ja nyt tossa leikkimatolla peuhaa taas innostunut pikku pallero, bebeä pitää kyllä joka hetki viihdyttää tai muuten alkaa mieletön huutaminen.

Oliverin päikkäreiden aikana sain vihdoinkin aikaiseksi laittaa pihalle jouluvalot, tarkoituksena olisi että ne myös näyttäisivät hyvältä, mutta taitaa olla että ne nyt ainoastaan valaisevat pihaamme hieman. Sain myös tehtyä joulukortit jotka laitan pakettien mukana jouluna, perjantaina viimeistään olisi tarkoitus hommata loputkin joululahjat jotta saan ne ajoissa paketoitua jouluksi.


Oliver vaikuttaa taas kiukkuiselta, tuossa vauva huutaa täysiä Bambille ja yrittää kiinittää koiran huomiota itseensä, touhu näyttää sen verran hankalalta että taidanpa mennä Jonden, Bambin ja Oliverin seuraksi lattialle pyörimään, mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti