sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Viikonloppu parhaimmillaan

Viikonloppu suhahti taas huomaamatta ohi, vaikka onhan tässä vielä kokonainen päivä jäljellä. Meillä meni viikonloppu leppoisissa tunnelmissa, tosin perjantaina Oliverin nukkumisesta ei meinannut tulla yhtään mitään ja jäbä pelleili minkä kerkesi aina yhteen asti yöllä. En kuitenkaan valita, vieläkin pidän meidän poikaa yllättävän hyvänä nukkujana, sillä unta hänelle kertyi kuitenkin kahdeksan tuntia putkeen.

Perjantai-iltana patistin Jonden leikkimään kavereidensa kanssa jotta pääsin Pihlan kanssa juttelemaan tyttöjen juttuja rauhassa. Pihla viihtyikin meillä niitä näitä höpisten iltaan asti jonka jälkeen tuijotin loppuillan Californicationia aina siihen asti kunnes Jonde saapui kotiin.

Lauantai meni siivotessa ja lekottelussa, Jonden vanhemmat kävivät meillä moikkaamassa Oliveria sekä hoitamassa meidän netti asian kuntoon(kiitos kiitos kiitos)! Aamulla nettitikkumme ei enää nimittäin toiminut ja voitte kuvitella sitä kiukkuisuutta multa kun en päässyt koneelle selaamaan kaikkea sitä mitä netin ihmeellisellä maailmalla on mulle tarjota(lue: pelaamaan farm heroes sagaa). Netti asia hoitui kuitenkin kuntoon, kahvit juotiin, ihasteltiin kun jäbä söi mustikkaa ja illalla kun olin toistamiseen siivonnut katsottiin Jonden kanssa Rakkautta vain leffa kynttilänvalossa. Imelää romantiikkaa parhaimillaan, ah se leffa on aina vaan niin hyvä!




Tänään meillä on luvassa vanhemmilla käymistä kuten tapamme mukaan sunnuntaisin pyrimme tekemään. Nyt taidan vaihtaa Oliverilta vaipan, ilme näyttää siltä että siellä on tuhdimpaa lastia, jonka jälkeen keitän pannullisen kahvia että ehkä vähän heräisin. Rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti