maanantai 29. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus 2014

Vuosi 2014 lähestyy uhkaavasti loppuaan, ylihuomisen huomenna eletäänkin sitten jo vuotta 2015. Mulle tämä vuosi on ollut aivan erityinen sillä meille syntyi esikoinen, muutettiin virallisesti Jonden kanssa saman katon alle ja muutenkin tuntuu että olen henkisesti kasvanut enemmän kuin koskaan ennen. Olen erittäin kiitollinen siitä mitä mulla on ja jätän haikein mielin vuoden taakseni. Onneksi tulevaisuuskin näyttää valoisalta enkä tiedä mitä se tuo tullessaan mutta odotan innolla. Tässä kuitenkin vielä parhaimmat palat vuodesta 2014! Saattaa olla muuten viimeinen postaus mitä tänä vuonna kirjoitan.

Tammikuu, helmikuu, maaliskuu:

Tammikuussa aloitin blogini kirjoittamisen, julkistin siinä samalla raskauden, hankittiin ensimmäisiä juttuja vauvalle, saatiin tietää että saadaan poikalapsi sekä kuunneltiin itse kotona vauvan sykettä.


Huhtikuu, toukokuu, kesäkuu:

Vietettiin pääsisäistä, Jonden synttäreitä, meidän vuosipäivää, maha kasvoi kasvamistaan, hankittiin loputkin tavarat vauvalle, kävin sokerirasituksessa, panikoitiin, siivottiin, valmistauduttiin, varsinkin kesäkuu oli hyvin jännittävää aikaa.


Heinäkuu, elokuu, syyskuu:

Meidän rakas vauvamme syntyi, muutettiin Espooseen, ristiäiset pidettiin.


Lokakuu, marraskuu, joulukuu:

Oliver alkoi syömään soseita, kääntyilee, vietettiin joulua, juhlittiin räppikeikoilla, nautittiin lumesta, siivottiin, ulkoiltiin, naurettiin sekä kaikkea muuta. Huomattiin että vauvamme ei olekaan enää täysin vauva.


Onneksi löytyy perhe ja ystävät ketä ilman tämä vuosi ei olisi ollut yhtä mahtava kuin mitä se oli. Näin aikaseen toivotan hyvää uutta vuotta jokaikiselle ketkä maassa tallaavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti